Bergvärmefirmor Stockholm

I Stockholmsområdet finns det en stor mängd bergvärmefirmor att välja mellan, vilket givetvis är en stor fördel. Vad gäller kvalitet så innebär det att man lätt kan hitta en högkvalitativ installatör av bergvärme. Men tyvärr är det som med så mycket annat: priserna är högre än i resten av landet. Hur mycket högre är svårt att säga, men mellan 10 och 20 procent mer kommer man nog att få betala för att få bergvärme till sin bostad. Det innebär inte att man inte kan hitta riktigt bra erbjudanden även i Stockholm, men det kräver att man lägger ner lite extra tid på att leta.

Lista över bergvärmefirmor

Ett bra ställe att börja leta på är hos Svenska Värmepumpsföreningen. Där kan man enkelt hitta en lista över de bergvärmefirmor som är aktiva i Stockholmsområdet, och det är många. Att gå borrigenom dem alla och jämföra deras olika för- och nackdelar låter sig inte göras; det är i princip omöjligt. Men man kan I alla fall hitta de bergvärmefirmor som är aktiva i ens närområde och deras hemsidor på ett enkelt vis. Det gör att man får en grund av bergvärmefirmor att titta närmare på.

 

Att skaffa bergvärme till en bostad i Stockholmsområdet har alltså både fördelar och nackdelar – högre pris i genomsnitt, men samtidigt också ett stort utbud av bergvärmefirmor att välja mellan. Det ställer lite större krav på den som ska installera bergvärme och det gäller att läsa på. För den som tar sig den tid det krävs innebär det dock att man kan få en bergvärmeinstallation av absolut högsta klass.

Rulla till toppen